Azonprinter – prijatelj Reumatlona i vodeća hrvatska tvrtka u području digitalnog tiska

Autoradmin

Azonprinter – prijatelj Reumatlona i vodeća hrvatska tvrtka u području digitalnog tiska

azon-dts-1024x699

Treći Reumatlon je za nama, no uspomene ostaju. A ostaje i potreba da se zahvalimo još jednoj tvrtki koja je ostala skromno u sjeni, iako je njihov doprinos organizaciji velik. Da nam nisu ustupili na korištenje njihov Caddy, ciljni luk Večernjeg lista možda ne bi mogao ni stići do Šibenika. A pritom su nam i tiskali lijepe diplome za naše najmlađe Reumatlonce.

Iako je njihovo ime dobro poznato svima koji su profesionalno vezani uz digitalnu industriju, red je da ih predstavimo i ostalima uz još jedno veliko hvala.

Azonprinter d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u projektiranju, razvoju, proizvodnji i implementaciji najnovijih informacijskih tehnologija u digitalnoj industriji. Azonprinter je inovativna tvrtka s osnovnom djelatnošću proizvodnje digitalnih pisača, tinti te istraživanja i razvoja u području elektroničkih uređaja i software-a.

Tvrtka uspješno posluje zahvaljujući prodajnoj mreži s više od 85 distributera širom svijeta i tri OEM partnera. Aktivno sudjelujući na svjetskom tržištu digitalnih tehnologija, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu tvrtka se uspješno pozicionirala kao svjetski prepoznatljiv i pouzdan poslovni partner. Azonprinter je uključen u različita područja industrije i iskorištavanjem ove prednosti na tržištu, omogućio je svojim klijentima nove poslovne perspektive. Realizacijom novih digitalnih aplikacija i mogućnosti primjene svojih digitalnih pisača, tvrtka kontinuirano razvija snažne poslovne odnose sa svojim kupcima jer donosi nove poslovne ideje i rješenja.

Predvodeći promjene u digitalnoj tiskarskoj industriji, Azon predano nastavlja razvijati eko-održivi poslovni pristup. Azonprinter nastoji biti dobar korporativni primjer dijeleći svoja socijalna, ekonomska i kulturna uvjerenja s ciljem skladne koegzistencije u društvima svih zemalja u kojima posluje. Tvrtka nastoji stimulirati mlade i kreativne ljude na korak prema pozitivnim društvenim promjenama kombiniranjem kreativnih dizajnerskih rješenja i visokih tehnoloških inovacija. Intezivan rad i predanost prepoznati su i od strane  Europskih investicijskih fondova. Ovogodišnji su sudionici prestižnog European Business Awards natjecanja te smo proglašeni nacionalnim pobjednikom u kategoriji The UKTI Award for Innovation.

Views – 490

O autoru

admin administrator