PHOENIX Farmacija – partner sportaša

Autoradmin

PHOENIX Farmacija – partner sportaša

ice-power-lana2

PHOENIX Farmacija i ove se godine pridružuje utrci Reumatlon s proizvodima Ice Power prepoznajući fizičku aktivnost kao temelj našeg zdravlja. Ice Power proizvodi saveznici su sportaša, ali i pacijenata suočenih s reumatskim bolovima; poboljšavajući cirkulaciju te ublažavajući bolove u mišićima i zglobovima, ovi proizvodi olakšavaju kretanje.

Pritom treba istaknuti da je PHOENIX Farmacija ove godine učinila još jedan korak dalje u svom nastojanju da podrži hrabre i talentirane sportaše te je pokrenula akciju za mladu skijašicu Lanu Zbašnik iz Rijeke.

Lana je članica Ski kluba Rijeka i aktivna natjecateljica u Hrvatskom skijaškom sportskom savezu. Skijanje aktivno trenira od 2007. godine te je u proteklom razdoblju kao članica Hrvatske skijaške reprezentacije ostvarila brojne uspjehe, kako na domaćim tako i na međunarodnim natjecanjima. Njen rad prepoznale su brojne sportske institucije kao i HOO koji ju je 2015. godine proglasio najvećom nadom hrvatskog sporta. Ulaskom u juniorski sustav skijanja krenula je u olimpijski ciklus te je potencijalna kandidatkinja za nastup na XXIII. zimskim olimpijskim igrama u Pyeongchang 2018. U nedostatku sredstava za sezonu 2016./2017. financijska potpora Hrvatskog skijaškog saveza je ukinuta.

S obzirom na sportski potencijal Lane Zbašnik, Ski klub Rijeka i obitelj ulažu sva svoja sredstva kako bi omogućili ostvarivanje zacrtanog sportskog programa, no njihova sredstva nisu dovoljna. PHOENIX Farmacija stoga je odlučila u razdoblju od 5.10. do 16.12.2016. od svake kupovine bilo kojih Ice Power proizvoda, s 15% ostvarenog iznosa podržat Lanin profesionalni razvoj. Otvorimo Lani put prema uspjehu.

Views – 482

O autoru

admin administrator