Prijavnica za 4. Reumatlon

Na četvrti, južni i nadamo se sunčani Reumatlon i dalje se mogu prijaviti samo pacijenti i medicinsko osobolje te svi ostali registrirani sudionici  19. godišnjeg kongresa Hrvatskog reumatološkog društva.  

Zbog promjena u organizaciji kongresa, koje uvjetuju strogo pridržavanje satnice, ali i manjih organizacijskih nedostataka koje su dovele do nepotrebnih gužvi izazvanih prijavama u posljednji tren ne prethodnom izdanju Reumatlona, organizacijski je odbor utrke odlučio predprijavu za Reumatlon učiniti obvezatnom. Molimo sve zainteresirane da se što prije prijave putem mrežnog obrasca prijavnice u nastavku teksta. Samo tako ćemo moći za Vas osigurati omiljene majice koje su postali zaštitni znak aktivnih reumatlonaca i nadamo se da će Vas i ove godine razveseliti svojim dizajnom.

Tko zakasni s prijavom morat će se vjerojatno zadovoljiti  startnim brojem, a prijave za utrku ćemo zatvoriti već u petak, na dan prije utrke. 

Djeca oboljela od reumatskih bolesti mogu se javiti izravno u udrugu Remisija gdje će se prikupiti podaci o potrebnom broju i veličinama majica.

Sudionik:*
Spol:*
Datum rođenja*
Kategorija trkača:*
Dužina staze:*
E-mail:*
Konfekcijski broj majice:*

Trebate se prijaviti kako bi mogli napisati komentar.